O družbi

MEDIOGRADNJA INŽENIRING d.o.o.

Osnova dejavnost podjetja je področje gradenj s poudarkom na visokih gradnjah. Z ekipo strokovnjakov in zunanjih sodelavcev zasledujemo visoko postavljene cilje, ki so povezani s kvaliteto, natančnostjo in izvedbo projektov ter storitev v dogovorjenem roku. Naš končni cilj je zadovoljstvo vseh sodelujočih v procesu gradnje.

Dela izvajamo na področju Slovenije in tujine ‐ Avstrije, Nemčije in Hrvaške. Veselimo se morebitnih poslovnih izzivov v drugih državah EU in širše.

Kvaliteto naših storitev zagotavljamo z udeležbo usposobljenih, strokovnih in izkušenih sodelavcev. O kvaliteti naših storitev se lahko prepričate na podlagi referenčnih projektov na katerih smo sodelovali z našimi pogodbenimi partnerji, želimo pa si, da vas o svoji kvaliteti prepričamo z neposrednim osebnim stikom.

ZGODOVINA

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2012, vendar imamo na področju gradenj dolgoletne izkušnje v vseh segmentih podjetja, od gradbenih delavcev, inženirjev do vodstva podjetja. To dokazujejo izvedeni projekti na katerih smo zaposleni in partnerji podjetja sodelovali v zadnjih desetletjih in pa referenčni projekti podjetja Mediogradnja inženiring d.o.o., ki so predstavljeni na spletni strani našega podjetja.

Podjetje od ustanovitve dalje povečuje obseg dela in zaposluje nove kadre, tako gradbene delavce kot inženirje. Trenutno imamo preko 100 zaposlenih.

V prihodnje nameravamo okrepiti poslovanje in postati moderno gradbeno podjetje, ki je sposobno nastopati in prevzeti javna naročila višjih vrednosti ter postati eno izmed vodilnih izvajalskih podjetij na področju visokih gradenj.

Želimo postati vaš zaupanja vreden partner za snovanje, pripravo in izvedbo projektov.